Carme Marin Perruquers

LIFESTYLE
La meva filosofia es basa en la professionalitat duta a terme amb productes de primera qualitat, amb la finalitat d'obtenir un resultat que s'adapti a les necessitats dels clients. La manera en què cuida el seu cabell, el tipus de tall i els productes que usa parlen de la identitat de cada persona. La meva missió des de Carme Marín Perruquers és cuidar  als meus clients i intentar aconseguir la seva màxima satisfacció.

FORMACIÓ
Em vaig formar en l'Acadèmia d'Arts i Tècniques de la Perruqueria Urbea, en la qual vaig treballar durant dos anys. Posteriorment em vaig traslladar a la Perruqueria Manolo Díaz on vaig treballar un any i mitjà.
Decidida a donar un gran salt en la meva carrera  em vaig incorporar a Perruqueries Marcel en la qual vaig treballar durant 12 anys. En ella vaig ampliar la meva experiència i vaig poder perfeccionar àrees més específiques de la perruqueria, com són: treball per a companyies teatrals, cinema, televisió i passarel·les. Sempre he estat una persona amb esperit d'aprendre, així que, mentre treballava en Marcel, vaig ampliar el meu currículum fent cursos de perfeccionament en l'Acadèmia Llongueras. En la meva última etapa he estat treballant durant deu anys en la Perruqueria Pablo situada en l'eixample barceloní. Així que, després de diverses meditacions, he decidit  donar un gran pas en la meva carrera professional i instal·lar la meva pròpia perruqueria.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat